IVV Sint-Vincentius: "Vandenbussche denkt met ons mee"
IVV Sint-Vincentius: "Vandenbussche denkt met ons mee"
IVV Sint-Vincentius: "Vandenbussche denkt met ons mee"

IVV Sint-Vincentius

Gent

Voor IVV Sint-Vincentius campus Molenaarsstraat Gent renoveerde Vandenbussche meerdere afdelingen.

In blok B werden drie bestaande vleugels opgefrist door het plaatsen van nieuwe technieken, het renoveren en vergroten van bestaande klaslokalen met toegang vanop de passerelle en het inrichten van de turnzaal. Daarenboven werd op één vleugel in houtskeletbouw een extra verdieping gebouwd met zinken gevelafwerking. De bestaande koer werd overdekt met ingebouwde lichtstraten, waardoor nu een verwarmde binnenkoer beschikbaar is voor onze studenten. In blok A werd een lift ingebouwd, vloeren vervangen, technieken aangepast en schilderwerken uitgevoerd.

Bouwheer Filip Dhondt over het project IVV Sint-Vincentius campus Molenaarstraat Gent: "Vandenbussche denkt met ons mee".

Lees de klantgetuigenis

Beeld:
Patrick Dekeyser
Bouwheer
IVV Sint-Vincentius
Architect
De Vloed Architects
Klasse
Klasse 5